Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding: service van begin tot eind.

Bouwbedrijf Plas heeft serviceverlening hoog in het vaandel staan. Heeren: “Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Zo kunnen wij particulieren een bouwbegeleidingsplan aanbieden. Bijvoorbeeld, iemand wil graag een stuk aan zijn huis laten bouwen en heeft daar bepaalde ideeën over. Maar hoe dat allemaal uitgevoerd moet worden en wat erbij komt kijken, is vaak een ingewikkeld verhaal. Tussen idee en realisatie ligt een hoop extra werk als tekeningen, voorcalculaties, gemeentelijke procedures en dergelijke. Wij nemen dat de klant uit handen, vanaf ontwerp, tekenwerk en indienen bouwaanvraag en verzorgen het hele traject van a tot z.
We denken mee met de wensen en ideeën proberen daar een praktische uitvoering voor te vinden. Om onze klant op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en samen de voortgang te bespreken, houden we regelmatig een bouwvergadering bij de klant thuis en brengen schriftelijk verslag uit van het overleg en de gemaakte afspraken. Voor de klant heel prettig, hij hoeft niets uit te zoeken en de hele bouwbegeleiding vindt onder één dak plaats. “

Bouwgarant-logoIn dit verband wijst Johan Beugeling, collega directeur op de mogelijkheid om werken onder garantie uit te voeren. Bouwbedrijf Plas is lid van de Stichting Bouwgarant, die de mogelijkheid biedt om tegen een beperkt bedrag een verBOUWgarantie af te sluiten.