Informeel

Informeel als het kan, maar de schouders eronder als het moet.

De bedrijfscultuur binnen Bouwbedrijf Plas is volgens Beugeling zeker een van de pijlers van het succes van de onderneming.

“De sfeer binnen het bedrijf is goed en dat vind ik heel erg belangrijk. Geen formaliteiten hier, iedereen kan binnenstappen voor een vraag of overleg. De relaties met onderaannemers en leveranciers bestaan vaak al lang en daar hecht ik waarde aan. Zo bouw je op basis van vertrouwen een goed samenwerkingsverband op. Mijn mensen hebben een hoge mate van zelfstandigheid in werken, zodat ze niet elke verandering terug hoeven te koppelen. Dat vertrouwen geven wij ze ook en dat bewijst zich. Er heerst hier geen half acht tot vier mentaliteit.
Als iets af moet, gaan de schouders eronder. Ook een spoedklus wordt met een strakke planning op tijd gerealiseerd.”

Een avond doorwerken om een project op tijd af te krijgen is geen uitzondering. Met name voor winkels geldt het motto” tijd is geld”. Accuraat werken en afspraken nakomen zijn dan van groot belang.

De inzet die Heeren van zijn personeel krijgt, vraagt hij ook van zichzelf.

“Goed ondernemersschap betekent altijd bezig zijn met je werk en dan bedoel ik niet alleen de bedrijfsresultaten. Juist de zaken eromheen als onderlinge communicatie, bedrijfscultuur en de manier van omgang in de uitvoering van het werk zijn belangrijk voor het succes van een onderneming en zijn voor iedereen in het bedrijf van belang. Logisch dat ik daar veel aandacht aan besteed.”