Veelzijdig

Met een verscheidenheid aan klanten binnen zowel de zakelijke als de particuliere sector is Bouwbedrijf Plas van alle markten thuis. “Behalve de echt grote projectontwikkeling, kunnen we alle kanten op” zegt directeur John Heeren. “Naast de gebruikelijke bouw en verbouw, hebben we verschillende apothekers, artsenpraktijken en kantoren volledig ingericht, evenals een aantal winkels. We verzorgen het mutatiewerk voor een aantal instellingen waaronder Stichting De Zijlen in Tolbert/Leek en vorig jaar hebben we voor de Stichting Industrie en Handelsgebouwen Groningen (SIG) een oud fabriekspand omgebouwd tot nieuwe bedrijfsunits.
Momenteel hebben we net een boerderij in Westerlee verbouwd tot een 5 sterren hotel, een wel heel bijzonder project compleet met een prieel op een eiland, een tuinhuis, bruidssuite en de complete restauratie van het voorhuis, voorwaar een bijzonder mooi project, een project welke het vakmanschap van alle medewerkers danig op de proef stelde, een project ook waar we met veel voldoening op terugzien.”

Momenteel zijn in uitvoering de restauratie van een mooi heerenhuis in Groningen voor particuliere bewoning en de restauratie van het mooiste pand in Heerenveen, het tolhuis op de rand van Heerenveen en Oranjewoud, dit gebouw wordt geschikt gemaakt als kantoor.